Psytraining helpt bij concentratieproblemen, stress en burn-out.

Coaching en Begeleiding

Bij Concentratieproblemen, Stress en of Burn-out

Persoonlijke Coaching

Behandeling bij Psytraining kan bij mij op kantoor in Heerenveen of lekker in de buitenlucht. Aan de privébehandeling gaat altijd een adviesgesprek vooraf. Tijdens dit vrijblijvende gesprek bespreken we de reden waarvoor je mijn hulp zoekt en op welke manier ik je daarbij ga helpen. Samen bepalen we dan het traject. Bekijk hieronder snel de mogelijkheden voor jouw situatie.

Anderen over hun behandeling bij Psytraining...

Enrico heeft me heel bewust gemaakt van mijn eigen gedrag.
Waardoor ik nu mijn eigen valkuilen herken. En dat was precies wat ik nodig had, iemand die mij begreep. Ik zou hem iedereen aanraden.

Gonda

Ik miste het overzicht waardoor ik me niet tot werkzaamheden kon zetten.
Enrico biedt een heel volledig pakket in mijn ogen door zijn medische achtergrond. Hij geeft heel veel kennis ook online, waarin zijn ervaringsdeskundigheid heel prettig naar voren komt.
Esther
Enrico heeft mij geleerd hoe ik doelen voor mezelf stel.
Dit klinkt eenvoudig, maar ik heb hier al meerdere boeken over gelezen. En die gaven mij niet de persoonlijke toepasbare tips die Enrico juist wel kan geven.
Jan

Wat anderen zeiden over hun behandeling...

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Dit maakt mij een stuk effectiever

Enrico heeft heel veel bruikbare tips voor mijn concentratieproblemen die ik direct kan toepassen. Deze tips gaan over hoe ik mijn kantoor inricht tot hoe ik mijn agenda beheer. Dit is voor mij erg praktisch omdat ik zelf moeite heb met het invullen van een dag. Dit maakt mij een stuk effectiever. Ook heeft Enrico mij geleerd hoe ik doelen voor mezelf stel. Dit klinkt eenvoudig, maar ik heb hier al meerdere boeken over gelezen. En die gaven mij niet de persoonlijke toepasbare tips die Enrico juist wel kan geven.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Ik voelde me erg vertrouwd bij Enrico
Enrico is een relaxt betrokken en een fijne kerel. Dit komt omdat hij erg persoonlijk is. De reattach techniek is mij erg goed bevallen. Dit hielp mij de nare herinneringen te verwerken. Hij heeft me geholpen om opnieuw positief naar het leven te kijken. Ik voelde me erg vertrouwd bij Enrico, zowel in de buiten omgeving als bij mij thuis. Waar hij de natuur gebruikt om vragen naar jezelf, maar ook naar hem toe duidelijk te maken.
Ms. Nameless
Add Your Stars

Ik zou hem iedereen aanraden.

De behandeling bij Enrico heeft me heel bewust gemaakt van mijn eigen gedrag. Waardoor ik nu mijn eigen valkuilen herken. Het terug kunnen analyseren waar het mis ging is heel waardevol voor mij. Waarin de kalmte die Enrico uitstraalt erg prettig is.  Bovendien begrijpt hij mij erg goed. En dat was precies wat ik nodig had, iemand die mij begreep. Ik zou hem iedereen aanraden.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Psytraining coach Enrico de Krijger

Wat vind je bij mij?

  • Alles wat nodig is om als snel afgeleid persoon ontspannen en productief te blijven.
  • Hoe je minder snel afgeleid wordt en dus beter kunt concentreren
  • Hoe verhoogd afleidbaar zijn je kracht wordt
  • Hoe je omgaat met snel afgeleid zijn en stress
  • Hoe je een burn-out voorkomt
  • Hoe je van een burn-out herstelt
  • Hoe je productief blijft: professioneel en privé
  • Wetenschappelijke kennis vanuit de professionele richtlijnen
  • De modernste technieken: waaronder Virtual Reality , Cogmed, EMDR, Re-attach, die gericht kunnen      worden ingezet

Persoonlijke Training

Weet je niet wat geschikt voor je is en wil je een gratis adviesgesprek? Of weet je nu al dat je persoonlijke training bij mij wilt volgen? Vraag dan vrijblijvend een online adviesgesprek aan...