Last van concentratieproblemen, stress of burn-out?

✓ Online behandeling en tips voor jouw uitdagingen

✓ 7 Trainingen voor het verbeteren van concentratie, verminderen van stress & het voorkomen van een burn-out

✓ Persoonlijke opdrachten gericht op zelfontwikkeling


7 Trainingen

Alle onderwerpen komen aanbod

Diverse Opdrachten

Opdrachten om jezelf te trainen

100+ video's

Er staan al meer dan 100 video's 
Behandeling bij adhd, stress of burn-out.

Stel je eens voor....

Hoe het voor jou zou zijn als je niet meer door iedere prikkel afgeleid bent...


Zodat je dingen doet die je “moet” doen ook echt doet.

 • Dat je met je werk bezig bent en ook daadwerkelijk iets afmaakt.
 • Dat je weet wat je eerst en laatst moet doen om zo je energie te verdelen.
 • Dat je gestructureerd te werk gaat in je gezinsleven, je studie of je werk.
 • Hoe je jouw concentratieboog weet te vergroten


En daarnaast tijd overhoudt voor de dingen die je graag wilt doen.

Daar kan ik je vanuit mijn ervaring erg goed mee helpen. 

Zo verbeter jij je Concentratie!

Afleiding kan een groot probleem zijn voor mensen met een slechte concentratie, wat kan leiden tot burn-out en een gebrek aan productiviteit. Het kan moeilijk zijn om ontspannen en productief te blijven terwijl je te maken hebt met het constante spervuur van afleidingen.

Als deze afleidingen niet worden gecontroleerd, kunnen ze leiden tot stress, uitputting en verlies van motivatie. Zonder de juiste tools en technieken kan het bijna onmogelijk zijn om gefocust en productief te blijven in een steeds meer afgeleide wereld.


Alles wat je nodig hebt om ontspannen en productief te blijven als een afgeleid persoon, leer je in deze training. Met de juiste strategieën en hulpmiddelen kun je leren hoe je je concentratie kunt verbeteren, zodat je minder snel wordt afgeleid. Door al deze zaken goed toe te passen, leer je jezelf duurzaam in te zetten en burn-out te voorkomen, waardoor je je productiviteit maximaliseert!

Start de online training
en ontdek hoe jij beter omgaat met:

 • Concentratie - Met behulp van de tips en trainingen ga jij je beter concentreren. Hierdoor word je productiever in werk en/of studie.
 • Energie - Je leert je energie managen zodat je niet altijd gesloopt thuiskomt en energie over hebt voor je partner, gezin of je vrienden.
 • Prikkels - Leer omgaan prikkels, overprikkeling en ook ont-prikkelen zodat je dat akelige wazige gevoel in je hoofd gaat voorkomen.
 • Overzicht - Je leert je dagindeling overzichtelijk te maken zodat je veel beter gaat plannen en organiseren.
 • Planning - Je leert plannen en vooruit kijken zonder direct het gevoel te krijgen dat je nergens tijd voor hebt.
 • Kracht - ik leer je ook van je ADHD of ADD je kracht te maken en je sterke punten nog verder te benutten.

Start vandaag nog en wacht niet langer

Kwalitatieve Trainingen

Dit platform is superhandig. Er staan veel tips die je direct in de praktijk kunt brengen. Door de tips heb ik meer structuur en weet ik beter wat mijn valkuilen zijn én hoe ik die kan vermijden. Zo kan ik veel beter mijn werk doen en ben ik veel effectiever in mijn werkzaamheden.

Ondernemer met concentratieproblemen door ADHD.
Jan -Zelfstandig ondernemer
Superhandig Platform

Ik wil graag een compliment geven over de online traingen. Het bevat zoveel waardevolle informatie. Ik heb ook andere programma’s gevolgd maar de kwaliteit en kwantiteit van jouw programma’s steekt er naar mijn mening boven uit! Het heeft me echt verder geholpen

Jaimy 
Effectieve Opdrachten
Heel mooi platform, ik vond onder andere het invul schema stress, depressie, sommatie heel erg waardevol. Het helpt om objectief naar mezelf te kijken in wat voor stress level ik momenteel zit. Ik wist dat ik te veel had gedaan, maar het schema laat me dit beter in zien dan ik had verwacht.
Tom

Mensen zijn gewoontedieren. Die (slechte) gewoontes  leer je niet zomaar af. Maar ik kan je die goede gewoontes wel aanleren…

Enrico de Krijger - Psytraining

Inhoud Trainingen Online Psytraining Centrum

1) Duurzaam Breinfit Traject

Snel jouw brein weer in balans met deze training. De training bestaat uit 6 modules waarvan (1) Aftrap (2) Acceptatie (3) Ontspannen (4) Chronische stress (5) Brein (6) Eigen gedrag (7) Eigen Regie.

Deze training bevat de onderdelen van inzicht & acceptatie van jouw eigen situatie, de uitdagingen die daaruit volgen. En hoe je deze uitdagingen gericht kan oplossen.

2) Psycho Educatie

Hoe kan het dat je concentratieproblemen of zelfs AD(H) D hebt en wat doet dit met je energie? In deze trainingsmodule leer jij: waarom jij snel afgeleid bent, hoe je hersenen werken (of juist niet) en wat je valkuilen zijn.

3) Afrekenen met afleidingen en andere valkuilen

Verbeter je concentratievermogen met deze training en reken af met afleiding! Afleiding kost je tot wel 2,5 uur per dag. Reken eens uit wat die impact voor jou is. Afleiding is een van de valkuilen die jou dagelijks verleidt niet te doen wat je eigenlijk zou moeten doen. Je stapt steeds weer in dit soort valkuilen, je weet immers niet beter. In deze training ontdek je wat jouw valkuilen zijn. Hierdoor leer je situaties herkennen én er op een betere manier mee omgaan. Niet alleen voor jou, maar ook voor je gezin. Met de inzichten en tips uit de video’s zal je dagelijks leven een stuk soepeler verlopen. Je krijgt merkbaar meer energie, komt makkelijk de dag door en hebt ook nog energie voor je leuke dingen wanneer je thuiskomt.

4) Masterclasses

Deze masterclasses gaan over een specifiek onderwerp. Wat Enrico de mogelijkheid geeft om dieper op onderwerpen in te gaan. Deze masterclasses gaan in op onderwerpen die ik vaak in mijn praktijk tegen kom.

5) Executieve Functies

Deze cursus leert jou welke executieve functies je dagelijks bewust of onbewust gebruikt. Door deze functies te verbeteren aan de hand van de tips die Enrico geeft leer je met jouw zwakkere punten om te gaan en deze aan te vullen voor een betere concentratie

6) Tips & Tricks

In deze module vind je alle tips en trucs die ik ooit op video heb gedeeld. Deze tips pas je eenvoudig toe in jouw dagelijks leven. Het kan net die ene tip zijn die jou even verder helpt.

75,00
€ 49,-

Online Psytraining Centrum


 • Onbeperkt toegang tot het Psytraining Centrum
 • Toegang tot 6 online modules voor het verbeteren van concentratie, verminderen van stress & het voorkomen van een burn-out
 • Persoonlijke opdrachten voor het gericht verbeteren van concentratie
 • Interviews met medisch specialisten, tips & tricks en bonus artikelenVraag jij je af of dit platform geschikt is voor jou? Dat is het wanneer jij:

Snel Afgeleid bent

Snel afgeleid bent tijdens je werk en daardoor niet productief voelt of bent

Alles Uitstelt en niks afmaakt

Je moeite hebt met beginnen aan een nieuwe taak en dit steeds uitstelt. Of juist nooit iets afmaakt

ADD / ADHD hebt

Ook als je de officiële diagnose niet hebt, maar wel alle kenmerken ervaart, ik noem dat altijd "ADHD light".


Veel Stress ervaart

Ervaar je veel stress en lukt het je maar niet te "ontladen"

Burnout

Bent geweest of misschien wel er tegenaan zit.

Je graag aan jezelf werkt

Je wilt beter worden in je vak of studie om een betere versie van jezelf te creëren

Hoe zien de online trainingen er uit?

Het online leercentrum bestaat uit korte video’s van 5 tot maximaal 10 minuten. In deze video behandel ik alle onderdelen van een behandeling maar dan online.

Deze trainingen zijn onmisbaar zijn als je last hebt van concentratieproblemen, stress en andere burn-out klachten. In de video’s help ik je beter te begrijpen hoe je brein werkt, wat je klachten triggert en hoe je het beste uit jezelf gaat halen.

Ik geef je praktische tips. Je kan de video’s kijken op het moment wanneer het jou het beste uitkomt. Er zijn geen deadlines. Bij iedere video vind je werkbladen, zodat je jezlef kan trainen.

Zo creëer je jou eigen handvatten die kunt toepassen op je eigen situatie.

Sluit je nu aan bij het Online Psytraining Centrum