Beheersen Stress en Concentratieproblemen jouw leven?

Met deze online training is dat verleden tijd...

Direct Beginnen >


25+
Jaren ervaring in de GGZ
2500+
Mensen gecoacht
2615
Volgers op Social media

Last van stress en concentratieproblemen?

Met deze online training voor zelfstandig ondernemers en hardwerkende professionals is dat verleden tijd. De training is altijd, zelfs onderweg, toegankelijk dankzij de unieke app...

Dan zul je dit vast herkennen...

Ping… Een melding op je telefoon.

Snel even kijken wie dat is. Oh, wat leuk. Emma is vandaag jarig. Snel ga je naar Facebook om haar te feliciteren. Ai, ook nog 13 ongelezen meldingen. Je gaat ze snel even bekijken, want je wilt niets missen en je bent er nu toch.

15 minuten later kom je tot de ontdekking dat je volledig bent afgedwaald van je werk. Snel sluit je de app en leg je de telefoon weg. Het liefst zet je hem op stil. Maar ja, je moet natuurlijk wel bereikbaar blijven.

“Uit recent onderzoek is gebleken dat het gemiddeld 12 minuten van je tijd kost als je toegeeft aan afleiding. Even 5 minuten Facebooken kost je dus 17 minuten van je tijd!”

Niet veel later gaat je telefoon...

Zie je wel, gelukkig had je ‘m niet op ‘stil’ gezet. Het is een nieuwe potentiële klant die graag wil weten wat je voor ze kunt betekenen. Na een goed gesprek moet je een offerte gaan maken. En dat doe je meteen maar even, want die klant wil je niet laten lopen.


Ondertussen ligt het werk waar je vanmorgen aan was begonnen al een halve dag stil. De deadline nadert en die had je al een keer verschoven. Shit, dat wordt weer overwerken vanavond. En je partner maakt zich al veel zorgen omdat je zo veel werkt de laatste tijd. Maar ja, je wilt je bedrijf niet kwijt. De show must go on.


Maar je partner kwijtraken wil je natuurlijk ook niet. Snel stuur je een lief Whatsappje dat je vanavond “iets” later thuis bent. Want bellen durf je niet. Je weet al wat de reactie gaat zijn. Nu krijg je hooguit een boze smiley terug. 


Morgen ga je het echt allemaal anders doen….Toch?

Dit wil ik >


Hardwerkende Professional?

Deze training laat je ontdekken hoe jij jezelf verder ontwikkelt. Productiever wordt en je zekerder voelt in je werk. Je voelt daardoor meer rust en ervaart minder stress. Hierdoor kan je iedere taak aan.

Zelfstandig Ondernemer?

Niets is zo vervelend als snel afgeleid zijn. Zeker als je eigen baas bent. Krijg meer werk op tijd af en hou meer tijd over voor je gezin of vrienden. Met behulp van deze training wordt ondernemen nog leuker!

Anderen over de trainingen van Psytraining...

Dit maakt mij een stuk effectiever

Enrico heeft heel veel bruikbare tips voor mijn concentratie problemen die ik direct kan toepassen. Dit klinkt eenvoudig, maar ik heb hier al meerdere boeken over gelezen. En die gaven mij niet de persoonlijke toepasbare tips die Enrico juist wel kan geven.

Ervaringen met Psytraining Heerenveen.
Sara
Ik voelde me erg vertrouwd bij Enrico
Hij heeft me geholpen om opnieuw positief naar het leven te kijken. Ik voelde me erg vertrouwd bij Enrico, zowel in de buitenomgeving als bij mij thuis. Waar hij de natuur gebruikt om vragen naar jezelf, maar ook naar hem toe duidelijk te maken.
Ervaringen met Psytraining Heerenveen.
Natalie
Ik zou hem iedereen aanraden!
De behandeling bij Enrico heeft me heel bewust gemaakt van mijn eigen gedrag. Waardoor ik nu mijn eigen valkuilen herken. Bovendien begrijpt hij mij erg goed. En dat was precies wat ik nodig had, iemand die mij begreep. Ik zou hem iedereen aanraden.
Ervaringen met Psytraining Heerenveen.
Gerard

Wat anderen zeggen over Psytraining...

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Dit maakt mij een stuk effectiever

Enrico heeft heel veel bruikbare tips voor mijn concentratieproblemen die ik direct kan toepassen. Deze tips gaan over hoe ik mijn kantoor inricht tot hoe ik mijn agendabeheer.


Dit is voor mij erg praktisch omdat ik zelf moeite heb met het invullen van een dag. Dit maakt mij een stuk effectiever. Ook heeft Enrico mij geleerd hoe ik doelen voor mezelf stel. 


Dit klinkt eenvoudig, maar ik heb hier al meerdere boeken over gelezen. En die gaven mij niet de persoonlijke toepasbare tips die Enrico juist wel kan geven.

Ms. Nameless
Add Your Stars
Ik voelde me erg vertrouwd bij Enrico
Enrico is een relaxt betrokken en een fijne kerel. Dit komt omdat hij erg persoonlijk is. De reattach techniek is mij erg goed bevallen. Dit hielp mij de nare herinneringen te verwerken.


Hij heeft me geholpen om opnieuw positief naar het leven te kijken. Ik voelde me erg vertrouwd bij Enrico, zowel in de buitenomgeving als bij mij thuis. Waar hij de natuur gebruikt om vragen naar jezelf, maar ook naar hem toe duidelijk te maken.
Ms. Nameless
Add Your Stars

Ik zou hem iedereen aanraden!

De behandeling bij Enrico heeft me heel bewust gemaakt van mijn eigen gedrag. Waardoor ik nu mijn eigen valkuilen herken. Het terug kunnen analyseren waar het mis ging is heel waardevol voor mij. Waarin de kalmte die Enrico uitstraalt erg prettig is.


Bovendien begrijpt hij mij erg goed. En dat was precies wat ik nodig had, iemand die mij begreep. Ik zou hem iedereen aanraden.
Ms. Nameless
Add Your Stars

Ook zonder ADHD of ADD kun je snel afgeleid zijn...

Concentratieproblemen leiden vaak tot stress. En overmatige stress leidt tot heel veel gezondheidsproblemen waaronder uiteindelijk burn-out. Geloof me, dat wil je niet. En het hoeft ook zeker niet zo ver te komen. 


Wanneer je over een betere concentratie beschikt ben je niet meer zo snel afgeleid. Je werkt dus veel productiever en hoeft niet steeds je partner teleur te stellen dat je alweer laat thuiskomt.


Je krijgt ook veel meer werk af in dezelfde tijd. Hierdoor kun je als ondernemer meer verdienen in minder tijd. Maar ook als professional is dat een groot voordeel. En dat zal je werkgever zeker gaan waarderen, misschien wel met een promotie.

Direct Beginnen >

Deze training maakt je productiever

Door efficiënter te werken wordt je brein veel minder hevig belast. Je hebt daardoor niet meer dat “mistige” gevoel in je hoofd. Dat je alles wel hoort en ziet, maar het niet meer tot je doordringt.
Stel je eens voor hoe dat zal zijn. Energie over hebben als je thuiskomt. Je partner en kinderen zullen niet weten wat ze meemaken.


Ook je zelfvertrouwen krijgt hierdoor een boost. Doordat je uit die negatieve spiraal komt waarbij je voor je gevoel steeds jezelf en anderen teleurstelt. Deadlines moeten verzetten, berichten sturen dat je later komt, het hoeft niet meer wanneer je jouw concentratie en stress onder controle hebt.

Stress? Geen probleem (meer)

De tijd dat stress jouw leven beheerst is voorbij. Ik leer je omgaan met stress en help je bij het ontstressen. Met eenvoudige oefeningen verlaag jij binnen 10 minuten je stressniveau. Voor vrijwel al mijn cliënten gaat er een wereld voor ze open nu ze weten hoe dit werkt. Een beetje stress is niet erg, teveel stress zal leiden tot een burn-out. Dat leer je voorkomen...

online trainingen volgen via het platform.

Wat je ontdekt in deze training:

 • Waarom jouw brein zo snel afgeleid is en hoe je dit tegengaat
 • Waarom jij altijd doet wat je deed en hoe je dit veranderd
 • Hoe je van plannen en organiseren je kracht maakt
 • Welke prikkels jij ervaart, hoe je die leert weerstaan én hoe je gaat ontprikkelen
 • De oplossing om je niet te laten afleiden door afleidingen
 • Hoe je die voortdurend opkomende gedachtes benut én voor je laat werken
 • Waarom jij alles uitstelt en hoe je dat oplost met 5 tips
 • Hoe je jouw werkplek inricht om het maximale uit je productiviteit te halen


Je krijgt toegang tot:

  • 7 modules - 54 (korte) videolessen
  • Training ook via app voor je mobiel
Dit wil ik >
ADHD, ADD Coach Friesland.

Mensen zijn gewoontedieren. Die (slechte) gewoontes  leer je niet zomaar af. Maar ik kan je die goede gewoontes wel aanleren…

Enrico de Krijger - Psytraining

Een kijkje achter de schermen?

Zo ziet de training er uit. Logische modules én overzichtelijk.

Training bij concentratieproblemen en te veel stress.
€ 499,-
€ 147,-

Duurzaam Breinfit Traject

Last van Concentratieproblemen én Stress? Het Breinfit traject is dan de perfect training voor jou...


Deze training omvat de volgende modules:


 • Aftrap
 • Acceptatie
 • Ontspannen
 • Chronische Stress
 • Brein
 • Eigen Gedrag
 • Eigen regie


eenmalige betaling - direct toegang

Vraag jij je af of deze training wel geschikt voor jou is?

Dat is het met zekerheid wanneer jij:


 1. Snel afgeleid bent tijdens je werk en daardoor niet productief voelt of bent.
 2. Moeite hebt met beginnen aan een nieuwe taak en dit steeds uitstelt. Of juist nooit iets afmaakt.
 3. ADD of ADHD hebt. Ook als je de officiële diagnose niet hebt, maar wel alle kenmerken ervaart.
 4. Veel stress ervaart en het je maar niet lukt  te "ontladen".
 5. Burn-out bent geweest of er misschien al tegenaan zit.
 6. Beter wilt worden in je vak of studie om een betere versie van jezelf te creëren.