Herken je Valkuilen 

en voorkom een Burn-out

Direct naar de Training
training die helpt een burn-out te voorkomen

Herken jij dit bij jezelf? 

Je bent echt het type wat door gaat tot je niet meer kunt.  Nog even dit af maken. Altijd "nog even".  Want er is zo veel te doen. Er zijn zoveel mensen die iets van je "moeten".  Je weet wel dat je eigenlijk eerder moet stoppen. Maar je wilt het nog graag "even" afmaken. Zolang je bezig bent en in de flow zit merk je er niets van.


Totdat je klaar bent...


Na een dag hard werken sta je op het punt naar huis te gaan. Je bent moe, maar net wanneer je je vinger naar de power knop van je computer steekt, gaat de telefoon. Automatisch pak je de hoorn van de haak. Je weet immers niet of het belangrijk is. En je hebt liever niet dat iemand dan het antwoordapparaat krijgt. Maar goed ook, het is Henk, een van je beste klanten. Hij wil nog even een spoed bestelling aan je doorgeven.


Er is haast bij, iedereen is al naar huis. Ondanks dat het niet eerder dan morgen de deur uit kan, ga je toch "nog even" de bestelling klaarzetten. Dan kan het ook niet fout gaan. Je loopt naar het magazijn, drukt de verlichting aan en gaat weer aan het werk. Eigenlijk zou je even het thuisfront moeten appen dat je wat later bent, maar dat vergeet je in je haast.


je lichaam wil niet meer en de batterij voelt leeg.

Je komt wéér Moe en Lamlendig thuis

Het was erg druk op de weg. Door de harde regen en rukwinden heb je beide handen aan het stuur en moest je goed opletten. Iets waar je eigenlijk al niet meer toe in staat was. In je hoofd hing een dichte mist. Je ziet alles wel, maar het dringt niet tot je door wat er gebeurt.


De autorit naar huis heeft het laatste beetje energie opgeslokt. Eigenlijk was je met je hoofd al niet echt bij het autorijden, daarvoor was je al te moe. Maar ook dit keer zijn er (gelukkig) geen ongelukken gebeurt. 


Bij thuiskomst krijg je meteen de welbekende blik en je zegt: "Ja, ja, ik weet het..."


Je partner heeft het inmiddels bijna koude eten al op tafel. De kinderen klagen nog even over de groene drap in de pan die jullie spinazie noemen en die zei liever niet eten.


Je vraagt ze hoe hun dag was, maar hoort eigenlijk niet wat ze zeggen. Het dringt simpelweg niet tot je door. Zonder dat je het zelf doorhebt, ben je er niet meer  voor je gezin. Je bent compleet afwezig...

Direct naar de training >

Herken je dit ook?

 1. Je partner zegt regelmatig dat je te hard werk. En dat het voelt alsof je er niet bent, ook al ben je thuis bij je gezin.
 2. Je lijkt geen interesse te hebben in wat er om je heen gebeurt, omdat je gedachten op volle toeren bij je werk zijn en wat daar allemaal nog moet gebeuren.
 3. Je vergeet dat je de kinderen naar sport moet brengen of ophalen, want je bent zo lekker aan het werk dat je er helemaal in op gaat en geen flauw benul van tijd hebt.
 4. En je vergeet ook dat je vanmorgen nog had toegezegd uit je werk langs de supermarkt te gaan, omdat de melk op was. Maar uit je werk rijdt je op de autopilot rechtstreeks naar huis, simpelweg omdat je te moe bent en allang vergeten wat er vanmorgen bij het ontbijt is besproken.
Ik help je een burn-out voorkomen.

Maar jij bent niet de enige!

En zijn heel veel mensen met deze problemen.
En of je nou de diagnose ADHD of ADD hebt, of gewoon veel
last van concentratieproblemen, er is wat aan te doen!Dit is waarom je burn out raakt.

Valkuilen bij mensen met Concentratieproblemen

 1. Mensen met concentratieproblemen zijn sneller moe dan mensen die dit niet hebben.
 2. Ook neem je liever geen pauze. Dat is saai en kost alleen maar tijd.
 3. Je werkt het beste op adrenaline. Daardoor voel je niet dat je moe wordt, totdat je stopt.
 4. Je bent gewend om moe te zijn, ben je dat niet? Dan kan je dus nog wel wat harder werken.

Herken jij jezelf in het bovenstaande verhaal? Is dit hoe jouw leven er nu uitziet?

Dan is deze training de perfecte manier om hier iets aan te doen.
Wanneer je niet luistert naar je lichaam heeft dat allerlei consequenties.
Je merkt dat je langzaam steeds meer lichamelijke klachten ontwikkeld.
Je hebt geen energie meer voor de simpelste klusjes.
Als je zo doorgaat zal het niet lang meer duren voordat je Burn-out raakt.


Dit heeft niet alleen invloed op jou, maar ook op je gezin. 


Naast je gezondheid staat ook jouw gezinsleven onder druk.
Je partner begrijpt je niet en je kinderen voelen zich genegeerd.
Je gaat steeds harder werken en creëert daarmee meer afstand tussen jou en je gezin.
Net als dat je lichaam op een gegeven moment op de rem trapt kan je partner dat ook doen.


En dat is natuurlijk het laatste wat je wilt.

met deze training ontdek je hoe je een burnout voorkomt.

Voorkom een Burn-out

In deze korte online training ontdek je onder andere:

 • Een truc waarmee je afleiding herkent en ermee omgaat,
  zodat je er nauwelijks nog last van hebt
 • Technieken waarmee je meer rust in je hoofd krijgt, zodat je minder snel bent afgeleid
 • Je ontdekt waar je nu staat en hoe je voorkomt dat je daadwerkelijk burn-out gaat
 • Én hoe je MEGA productief wordt door slechts 1 kleine aanpassing, waardoor je meer energie overhoudt voor werk én privé, zodat je op beide vlakken beter presteert
Naar de Training >

Wat vind jij echt belangrijk in het leven?

Je stapt steeds weer in je valkuilen, je weet immers niet beter. In deze training ontdek je wat jouw valkuilen zijn. Hierdoor leer je situaties herkennen én er op een betere manier mee omgaan. Niet alleen voor jou, maar ook voor je gezin.


Met de inzichten en tips uit de video's zal je dagelijks leven een stuk soepeler verlopen. Je krijgt merkbaar meer energie, komt makkelijk de dag door en hebt ook nog energie voor je gezin wanneer je thuiskomt.
Je ontdekt bijvoorbeeld dat het niet erg is om de telefoon te laten rinkelen wanneer je eigenlijk al gesloten bent. Je leert dat stemmetje in je hoofd temmen. Dat jij niet altijd "aan" hoeft te staan en dat niet alles à la minute hoeft te gebeuren.


De technieken die ik je leer zorgen voor rust in je kop. En die rust zorgt voor verandering. Eerst bij jou, daarna in je omgeving...
voorkom dat je steeds in je eigen valkuilen trapt.

Dit is het moment om er iets aan te doen!

Dit is het moment om er iets aan te doen! Geloof me, burn-out raken is een hel. Je kunt niet meer nadenken. Er hangt constant een dichte mist in je hoofd. Je bent te moe om op te staan. Je bent te moe om te praten. Zelfs TV kijken lukt je niet meer. Het duurt vele maanden of zelfs jaren voor je weer bent hersteld. En daarna is er voortdurend de angst dat het opnieuw gebeurt... 


Maar zo ver hoeft het niet te komen. Start vandaag nog met de training en voorkom dat het verder uit de hand loopt. Ontdek hoe je op de rem trapt en gun jezelf, je partner, je gezin dat rustigere leven waar je zo naar verlangt. Start vandaag nog met deze online training.

€ 97,-
€ 17,-

Training Valkuilen

Deze training is onderdeel van het Online Psytraining Centrum. Je stapt steeds weer in je valkuilen, je weet immers niet beter. In deze training ontdek je wat jouw valkuilen zijn. Hierdoor leer je situaties herkennen én er op een betere manier mee omgaan. Niet alleen voor jou, maar ook voor je gezin. Met de inzichten en tips uit de video’s zal je dagelijks leven een stuk soepeler verlopen. Je krijgt merkbaar meer energie, komt makkelijk de dag door en hebt ook nog energie voor je gezin wanneer je thuiskomt.