Wie is Enrico de Krijger?

Over Psytraining

Enrico de Krijger

Enrico de Krijger is bekend van deze media optredens

Mijn Missie met Psytraining

Mensen met concentratieproblemen in laten zien wat hun kwaliteiten zijn, maar zichzelf daarbij ook te leren behoeden voor de valkuilen van verhoogd afleidbaar zijn in deze tijd van een overdaad aan informatie. Wil jij je valkuilen inzichtelijk maken, stress en uiteindelijk burn-out voorkomen en ontdekken hoe je beter omgaat met je ADHD? Dan ben je hier aan het juiste adres…

Kort samengevat:

Als professional en ervaringsdeskundige help ik cliënten met concentratieproblemen al dan niet door ADD, ADHD en stress of burn-out klachten op verschillende manieren: naast deskundige behandeling en praktische begeleiding bied ik medische behandeling. Hierbij stel ik mij geduldig en rustig op – ik luister goed. Ik kies voor een optimistische en realistische aanpak, met een vleugje humor of spiritualiteit waar dat past.

Wat anderen over mij zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
B. S zegt: "Ik voelde me erg vertrouwd bij Enrico"
Enrico is een relaxt betrokken en een fijne kerel. Dit komt omdat hij erg persoonlijk is. De reattach techniek is mij erg goed bevallen. Dit hielp mij de nare herinneringen te verwerken. Hij heeft me geholpen om opnieuw positief naar het leven te kijken. Ik voelde me erg vertrouwd bij Enrico, zowel in de buiten omgeving als bij mij thuis. Waar hij de natuur gebruikt om vragen naar jezelf, maar ook naar hem toe duidelijk te maken.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Jan zegt: "Dit maakt mij een stuk effectiever"
Enrico heeft heel veel bruikbare tips voor mijn concentratieproblemen die ik direct kan toepassen. Deze tips gaan over hoe ik mijn kantoor inricht tot hoe ik mijn agenda beheer. Dit is voor mij erg praktisch omdat ik zelf moeite heb met het invullen van een dag. Dit maakt mij een stuk effectiever. Ook heeft Enrico mij geleerd hoe ik doelen voor mezelf stel. Dit klinkt eenvoudig, maar ik heb hier al meerdere boeken over gelezen. En die gaven mij niet de persoonlijke toepasbare tips die Enrico juist wel kan geven. 
Ms. Nameless
Add Your Stars
Gonda zegt: "Ik zou hem iedereen aanraden."
De behandeling bij Enrico heeft me heel bewust gemaakt van mijn eigen gedrag. Waardoor ik nu mijn eigen valkuilen herken. Het terug kunnen analyseren waar het mis ging is heel waardevol voor mij. Waarin de kalmte die Enrico uitstraalt erg prettig is.  Bovendien begrijpt hij mij erg goed. En dat was precies wat ik nodig had, iemand die mij begreep. Ik zou hem iedereen aanraden. 
Ms. Nameless
Add Your Stars
Enrico biedt een heel volledig pakket
Het grootste obstakel waar ik tegen aan liep is het ordenen van mijn werkzaamheden zowel op het werk als thuis. Ik miste het overzicht waardoor ik me niet tot werkzaamheden kon zetten. Enrico biedt een heel volledig pakket in mijn ogen door zijn medische achtergrond. Hij geeft heel veel kennis ook online, waarin zijn ervaringsdeskundigheid heel prettig naar voren komt. 
Ms. Nameless
Add Your Stars
Wie is Psytraining?

Ik ben Enrico de Krijger

51 jaar en verpleegkundig specialist GGZ. Daarbij bovenal ook gelukkig getrouwd met Rolina, vader van dochter Hannah en zoon Niek. Ik woon in het mooie Friese Mantgum.

Tot 2016 werkte ik in loondienst bij verschillende GGZ-instellingen binnen Friesland. De eerste jaren als verpleegkundige op verschillende afdelingen en vanaf 2012 als verpleegkundig specialist GGZ. In deze functie mag je als regiebehandelaar optreden, medicatie voorschrijven en neem je veel taken uit handen van de psychiater.

ReAttach Kwaliteitregister

Gecertificeerd ReAttach Therapeut

Psytraining Heerenveen is Cogmed Coach Friesland.

Cogmed Coach

Erkend Cogmed Coach
Enrico is verpleegkundig specialist GGZ

Medisch opgeleid

Tijdens de Masteropleiding verpleegkundig specialist GGZ heb ik mij verder gespecialiseerd in ontwikkelingsstoornissen (o.a. ADHD en autisme spectrum stoornissen). Ik koos hiervoor omdat ik merkte hoe belangrijk informatieverwerking is in onze maatschappij en dat bij bepaalde stoornissen deze verwerking anders gaat en soms tot verregaande problemen kan leiden.
ADHD coach Enrico de Krijger.

Zelf raakte ik ook burn out

Ik raakte in deze periode zelf in een burn-out en bij de behandeling werd bij mij ADHD geconstateerd. Vanuit mijn werk zat ik altijd aan de andere kant als behandelaar. Ik onderzocht mensen na een burn-out of overbelasting en na onderzoek bleek vaak dat er sprake was van ADHD of een vorm van autisme. Ik herkende de kenmerken ook bij mezelf.

Mensen met ADHD zijn meestal creatief, sociaal, energiek, spontaan, doorzetters en authentiek. Ze zijn op zijn minst altijd uniek en bijzonder. Wanneer ze niet goed voor zichzelf zorgen, blijft er van deze kwaliteiten niet veel meer over. Ze raken uiteindelijk gestresseerd of erger: in een burn-out. En dat is zo zonde van het potentieel wat juist in deze groep mensen zit.

Behandelprogramma voor mensen met adhd, concentratieproblemen en stress of burnout.

Ik help je dit voorkomen

In 2016 besloot ik dat ik specifiek deze groep mensen wilde helpen, maar niet in het tempo van een reguliere GGZ-instelling. Op mijn eigen manier en tempo en vanuit mijn kennis en ervaring zag ik mogelijkheden in het voorkomen van een burn-out of het herstellen hiervan.

Het bedrijf “Psytraining” is vanuit deze gedachte geboren. Ik behandel met goede resultaten specifiek mensen met ADHD of ADHD light (wel concentratieproblemen/geen diagnose) die vastlopen op stress, een burn-out of terugkerende symptomen van overbelasting.

Waarom kiezen voor Psytraining?

Psytraining Heerenveen