Van ADHD je kracht maken
16 juni 2021 
1 min. leestijd

Van ADHD je kracht maken

Vandaag ben ik het gesprek aangegaan met Rick Slagers. Rick deelt dezelfde visie over ADHD als wij bij Psytraining “van ADHD je kracht maken.”  De focus van Rick en zijn bedrijf is gericht op studenten die te maken hebben met ADHD. “ik heb zelf altijd te maken gehad met ADHD, en ik heb daar mijn sterkte van weten te maken”

Rick geeft aan dat als een student zich gaat zien als een professional, je professionele tools toe gaat passen om je concentratie te verbeteren er heel veel mogelijk is. ADHD dient niet gezien te worden als een obstakel, maar iets waar goed mee te werken is als je weet hoe je brein werkt. “je moet je dromen kunnen navolgen en als het volgen van een opleiding behoort tot je droom, mag dit geen probleem zijn.” Geeft Rick aan.

In dit interview loop ik met Rick zijn eigen studie tijd door, wanneer kreeg hij moeite met organisatie en planning van activiteiten? Ook geven we handige tips voor mensen die snel zijn afgeleid. Beluister het in de onderstaande video!

7 tips hoe je de concentratie kan verbeteren

Hoe je in 7 eenvoudige stappen naar een betere concentratie gaat? Download mijn gratis e-book. Daarin vertel ik je mijn 7 beste concentratie tips, zodat je vandaag nog je concentratie kan verbeteren.


Gratis e-book


Over de schrijver
Mijn naam is Enrico de Krijger, burn out coach in Friesland. Als verpleegkundig specialist en ervaringsdeskundige op gebied van ADHD en Burn-out help ik dagelijks mensen met Concentratieproblemen. Ook mensen die de diagnose ADHD of ADD niet hebben. Ervaar jij stress of zelfs burn out klachten door je concentratieproblemen? Dan zit je hier goed. Mijn site vol tips en trainingen op dit gebied. Reageer vooral op mijn blogartikelen als je tips of opmerkingen hebt...
Reactie plaatsen