Enrico de Krijger - psychiater en coach van mensen met ADD en AHDH

Als je denkt dat je het hebt, maar ook als je weet dat jij het hebt of een iemand uit je directe omgeving. Hier geen standaard verhalen die je in de boeken vindt, maar een nieuwe benadering van coaching op maat. Om jouw ‘beperking’ om te draaien in succes. Want AD(H)D geeft zoveel extra’s in positieve zin, dat het de moeite waard is om tijd te steken er handig mee om te leren gaan.

Zodat de overlast beperkt wordt en je jouw talenten optimaal benut. Want talenten hebben mensen met deze ‘aandoening’. Ze zijn super creatief, denken snel, beschikken over een groot oplossend vermogen en zien kansen en mogelijkheden die anderen over het hoofd zien. Waardevolle mensen dus, die ADHD-ers. Alles wat ze nodig hebben is een steuntje in de rug en handvatten om met hun talenten aan de slag te gaan. Mijn manier van coachen geeft rust in je hoofd, overzicht in je leven en alle ruimte om je talenten te benutten.

Daarmee word je een gelukkiger mens en ben je van meer waarde voor je omgeving. Ik deel mijn ervaring graag met je en ben daarom van plan om elke week één tot twee blogs toe te voegen op de site. Met telkens een onderwerp uit mijn dagelijkse praktijk, of de praktijk van alle dag, vertaald naar een bijdrage aan jouw welzijn.

Een rubriek om niet te missen dus. Want hier ga je inspiratie opdoen en antwoorden vinden. Het is de bedoeling dat deze rubriek uitgroeit tot een community, dus laat vooral een reactie achter. Of stel een vraag. Laten we er een mooie omgeving van geven en delen van maken.

Word gratis lid van onze Concentratieproblemen, stress en burnout Community. Meld je hier aan…

7 simpele tips om je beter te concentreren
Of Download gratis mijn E-book “Beter Concentreren in 7 Stappen”

2 Comments for “Dé plek om meer te weten te komen over AD(H)D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *